Навігатор Пошук по сайту Google пошук по сайту ![]()
Пошук по сайту
Останні оголошення | Оголошення для категорії: Вимірювальний інструмент / ПродамПрилади для визначення пористості хлібаКатегорія: Вимірювальний інструментПропонуємо Прилади для визначення пористості хліба зі складу в м.Львів. Доставка по всій території України.
Прилади для визначення пористості хліба УОП-01, КП-101, МОД-2, Кварц-24 (типу Журавльова) призначені для визначення пористості хліба. Визначення пористості хліба відбувається розрахунковим шляхом за результатами зважування зразка певного обсягу, який виділений з хлібобулочного виробу. Принцип роботи і конструкція пристроїв КП-101, УОП-01 МОД-2 і КВАРЦ-24 ідентичні. Вони забезпечені виштовхувачем, калібрувальним циліндром, склянкою і ножем. З середини хлібного вироби, згідно з методикою, вирізають шматок шириною не менше 6,0 см. На відстані не менше 1 см від кірки, в місці найбільш типовою пористості, роблять вирізку м'якушки калібрувальним циліндром, вводячи його в шматок поступально-обертальним рухом. Калібрувальний циліндр з розташованим всередині м'якушем суміщають з обрізним склянкою. М'якуш з калібрувального циліндра переміщують у обрізний склянку з допомогою виштовхувача. При цьому м'якуш повинен виступати зі склянки не менше ніж на 1 см., Виступаючий з торців обрізного склянки край макіша відрізають ножем, а отриманий циліндр виштовхують з обрізного склянки. При аналізі житнього хліба роблять чотири вирізки, а пшеничного - три, прилади виготовляють так, щоб циліндричний обсяг вирізки м'якушки дорівнював 27 см3. У невеликих штучних виробах вирізки роблять з двох скибочок або двох виробів. Вирізки зважують разом. Пористість обчислюють за вказаною в методиці формулою (у%). 2014-12-07 20:19:02
Ім'я: Відділ продажу | Cтатті Новини будівництва |